Prestaflex - Logo PrestaFlex

kredi dhe financa në Zvicër

Nëse dëshironi ta siguroni veten ose pronën tuaj, atherë bëni një kërkesë për sigurime tek ne. Shpejtoni sepse ofertat jan falas dhe të padetyrueshme
Kërkoni online këshilla jo-detyruese
prestaflex

Ne jemi një kompani që ofron shërbime mes partnerëve dhe individëve. Me një rrjet të gjerë të partnerëve në tërë Zvicrën, ne jemi në gjendje të ofrojmë një gamë të gjerë të shërbimeve.

Për këtë arsye ne mund t’u ofrojmë individëve një gamë të shërbimeve në shumë fusha, si: shërbimet financiare, imobilieve dhe të sigurimeve. Forca jonë është fleksibiliteti ynë, një rrjet i gjërë i partnerëve dhe qasja jonë profesionale.

Lehtësoni jetën tuaj me ne

Kurseni kohë dhe shmanguni nga problemet e panevojshme! Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar të bëni zgjedhjen e duhur. Është shumë e lehtë: zgjidhni performancën dhe shërbimin e dëshiruar, plotësoni formularin tonë dhe ne do të kujdesemi për çdo gjë tjetër! Shfrytëzoni shërbimet tona për sigurim shëndetësor, ofertat janë falas dhe të padetyrueshme. Ju nuk jeni të angazhuar për asgjë, vetëm duhet të plotësoni formularin, e pastaj ne ju kontaktojmë për informata të tjera.

Kërkoni online
contact

Një pyetje? Na kontaktoni!

Këshilltarët tanë janë atje. Ne mund t'ju informojmë.

026 323 11 30 076 412 37 89
Prestaflex
Rue de la Banque 4
CP 265 - 1700 Fribourg

© Prestaflex-Service
Impressum

Zgjatja e kredisë është e ndaluar nëse nga ajo shkaktohen detyrime për borxh. (Dispozita ligjore në art. 3 LCD). Shembull: Financimi i 10'000 CHF - Me një normë vjetore të interesit nga 5.90% deri 9.90% rezulton me një total nga CHF 313 deri CHF 520.