Prestaflex - Logo PrestaFlex

Imobilije

Filloni një biznes me imobilije dhe shfrytëzoni ndihmat tona financiare. Tek ne kredi vetëm për 7 dit pune. Shpejtoni, ofertat jan falas dhe të padetyrueshme.
Kërkoni online këshilla jo-detyruese
Imobilije
  1. Home
  2. Imobilije

Biznesi me imobilieve është njëra ndër sferat më të rëndësishme dhe më perspektivë në ditët e sotme, kjo ndodh për arsye të rritjes së numrit të popullatës dhe nevojës për banesa, shtëpi etj. Në këtë drejtim, çdo investim i bërë do të ishte veprimi më i zgjuar dhe më cilësor, sepse mundësitë për fitime në këtë biznes janë shumë të mira, të shpejta dhe të sigurta. Edhe nëse nuk keni para që të filloni një biznes me imobilie, ju mos u brengosni, sepse te ne parashihen kredi të ndryshme për nevojat tuaja. Në këtë kontekst ju mund të merrni një kredi dhe të filloni që tani pa humbur kohë të bleni banesa, shtëpi të vjetra, t’i renovoni dhe të njëjtat t’i shisni me çmime më të larta. Mos hezitoni dhe na kontaktoni që tani pa humbur kohë, shfrytëzoni mundësitë që i keni në dispozicionin tuaj.

Imobilie në Zvicër

Nëse dëshironi të filloni një biznes me imobilie në Zvicër, por nuk keni para, atëherë na kontaktoni dhe kërkoni ndihmë nga ne. Në dispozicionin tuaj kemi kredi të shumta që mund t’i përdorni për nevojat tuaja, andaj mos hezitoni dhe bëni një kërkesë për kredi online, plotësoni formularin dhe dërgoni dokumentet, e pastaj ne ju kontaktojmë për sqarime të tjera. Përveç kredive, te ne parashihen edhe oferta të tjera, ku vlen të theksohen këto:

Aplikoni online për kredi

Në dispozicionin e klientëve tanë kemi kredi nga 3.000 – 250.000 CHF, me afat kohor nga 12 - 84 muaj, të cilat mund t’i merrni shumë lehtë, shpejt dhe thjesht. Mjafton vetëm të aplikoni online që t’i aktivizoni këto shërbime, e pastaj ne ju kontaktojmë për çdo informatë apo paqartësi eventuale. Me anë të ndihmave tona ju mund të filloni biznes me imobilie apo ndonjë biznes tjetër dhe nuk do të hasni fare vështirësi financiare. Kjo ndodh për shkak se ofertat tona janë të bazuara në të ardhurat tuaja mujore dhe në përgjithësi në statusin tuaj familjar. Mos hezitoni dhe na kontaktoni që tani, pa humbur kohë, sepse ofertat janë falas dhe të padetyrueshme. .

Kërkoni online
contact

Një pyetje? Na kontaktoni!

Këshilltarët tanë janë atje. Ne mund t'ju informojmë.

026 323 11 30 076 412 37 89

Lidhje të dobishme

achat appartement Banesa te reja emprunt hypothecaire Prona ne Zvicer residence principale Shtepi per shitje financement voiture Vetura me qira ne Kosov
Prestaflex
Rue de la Banque 4
CP 265 - 1700 Fribourg

© Prestaflex-Service
Impressum

Zgjatja e kredisë është e ndaluar nëse nga ajo shkaktohen detyrime për borxh. (Dispozita ligjore në art. 3 LCD). Shembull: Financimi i 10'000 CHF - Me një normë vjetore të interesit nga 5.90% deri 9.90% rezulton me një total nga CHF 313 deri CHF 520.