Prestaflex - Logo PrestaFlex

Kontakti

Nëse dëshironi të huazoni një kredi atëherë aplikoni që tani sepse kontakti është shum i lehtë. Shpejtoni dhe aplikoni, ofertat jan falas dhe të padetyrueshme.
collaborateurs
  1. Home
  2. Kontakti

Dëshironi të na kontaktoni? Ne jemi në dispozicionin tuaj, mos hezitoni dhe na kontaktoni me e-mail, telefon ose duke plotësuar formularin tonë. Ekipi ynë do t'ju përgjigjet me gjithë dëshirë për çdo pyetje që keni:

Kordinatat tona:

Cashflex Multicrédit
Bankstrasse 4
Postfach 265
1701 Fribourg
026 322 23 00 / 076 412 37 89
contact

Një pyetje? Na kontaktoni!

Këshilltarët tanë janë atje. Ne mund t'ju informojmë.

026 323 11 30 076 412 37 89

Lidhje të dobishme

agence de services Funksioni partenaires Linkat
Prestaflex
Rue de la Banque 4
CP 265 - 1700 Fribourg

© Prestaflex-Service
Impressum

Zgjatja e kredisë është e ndaluar nëse nga ajo shkaktohen detyrime për borxh. (Dispozita ligjore në art. 3 LCD). Shembull: Financimi i 10'000 CHF - Me një normë vjetore të interesit nga 5.90% deri 9.90% rezulton me një total nga CHF 313 deri CHF 520.