Prestaflex - Logo PrestaFlex

Kredit privat

Huazoni një kredit privat tek ne pa formalitete të panevojshme. Gjithqka që ju nevoitet është aplikimi online e pastaj ne ju kontaktojmë për informata tjera.
Kërkoni online këshilla jo-detyruese
Kredit privat
  1. Home
  2. Kredi

Nëse keni nevojë për para dhe mendoni se të njëjtat nuk mund t’i merrni pa dëshmitarë, atëherë gaboheni shumë, sepse te ne është paraparë krediti privat, i cili mund të merret pa pasur nevojë për dëshmitar dhe pa pasur nevojë të arsyetoheni për kërkesën tuaj. Ju mund të merrni kredit privat vetëm me një aplikim online, të cilin mund ta bëni në çdo kohë që dëshironi. Ofertat tona janë shumë të mira dhe të shpejta, andaj ia vlen të interesoheni dhe të informoheni më tepër. Na kontaktoni që tani pa humbur kohë, në dispozicionin tuaj jemi çdoherë që ju nevojitemi.

Oferta dhe shërbime falas vetëm te ne

Në paketën e ofertave tona përveç se ofrojmë kredit privat, ne gjithashtu ofrojmë edhe financime dhe shërbime të tjera për nevojat tuaja. Nëse ju nevojitet një kredi, dëshironi të hapni një biznes, të ndërtoni një shtëpi apo të realizoni ndonjë ëndërr tjetër, atëherë urdhërohuni dhe drejtohuni te ne, sepse jemi zgjedhje ideale për nevojat tuaja. Në këtë drejtim, ne gjithashtu ofrojmë edhe shumë lloje të shërbimeve, ku vlen të veçohen këto:

Përveç këtyre, në ofertat tona përfshihen edhe një numër i madh i shërbimeve të tjera, andaj na kontaktoni dhe interesohuni më tepër për përmbajtjen e paketës sonë të shërbimeve.

Kredit privat vetëm te ne

Që të merrni një kredit privat zakonisht ka qenë shumë e vështirë, pasi që çdoherë është dashur të keni dëshmitar në dobinë tuaj që të mund ta merrni të njëjtin. Mirëpo, me ofertat tona janë shmangur të gjitha formalitetet e panevojshme dhe tani kredit privat mund të merrni shumë shpejt dhe lehtë. Ofertat tona janë aq të mira dhe fleksibile saqë ju mund të merrni një kredit privat nga 3.000 – 250.000 CHF, me afat kohor nga 12 - 84 muaj dhe gjithçka që duhet të bëni është të plotësoni formularin online, ndërsa për të tjerat kujdesemi ne.

Kërkoni online
contact

Një pyetje? Na kontaktoni!

Këshilltarët tanë janë atje. Ne mund t'ju informojmë.

026 323 11 30 076 412 37 89

Lidhje të dobishme

assurance conducteur Auto online conseiller en credit Financa assurance frontaliers etrangers suisse Kerr ne Zvicer credit entreprise Kredi për biznes agence de credit Kredit group financement voiture Vetura
Prestaflex
Rue de la Banque 4
CP 265 - 1700 Fribourg

© Prestaflex-Service
Impressum

Zgjatja e kredisë është e ndaluar nëse nga ajo shkaktohen detyrime për borxh. (Dispozita ligjore në art. 3 LCD). Shembull: Financimi i 10'000 CHF - Me një normë vjetore të interesit nga 5.90% deri 9.90% rezulton me një total nga CHF 313 deri CHF 520.