Prestaflex - Logo PrestaFlex

Shitblerje

Nëse dëshironi të filloni një biznes me shitblerje atëherë jeni në rrugën e duhur. Mos u brengosni nëse s'keni para se ne jemi këtu për t'ju ndihmuar.
Kërkoni online këshilla jo-detyruese
Shitblerje
  1. Home
  2. Shitblerje

Shitblerja realizohet në çdo kohë dhe në çdo vend, pasi që ky term është një proces i pashmangshëm i jetës së përditshme. Mirëpo, që të realizohet shitblerje e përmasave më të gjëra dhe më të mëdha nevojiten edhe investime më të mira, andaj ne kemi paraparë kredi të shumta që ju shërbejnë në të gjitha projektet tuaja për shitblerje. Nëse doni të filloni çdo lloj biznesi, të filloni tregti, apo të ndërtoni objekte dhe t’i shisni, atëherë urdhëroni dhe shfrytëzoni ofertat tona, huazoni një kredi nga ne dhe filloni t’i realizoni planet tuaja. Mos hezitoni dhe mos u hamendni, sepse ofertat tona janë të përshtatshme për çdo situatë tuajën financiare dhe nuk ju shkaktojnë vështirësi në pagesën e kësteve mujore.

Filloni shitblerje me ndihmën tonë

Që të filloni një biznes me shitblerje të prodhimeve ushqimore, prodhimeve higjienike ose shitblerje me imobilie, atëherë bëjeni një kërkesë për kredi dhe huazoni para nga ne. Mos lejoni që mungesa e mjeteve të mjaftueshme financiare të jetë pengesë për realizimin e projekteve dhe ideve tuaja, na kontaktoni, sepse ne kemi zgjidhjen e duhur. Gjithçka që duhet të bëni është të plotësoni formularin dhe të zgjedhni shumën nga 3.000 – 250.000 CHF, me afat kohor nga 12 - 84 muaj, e për të tjerat kujdesemi ne. Mos hezitoni dhe shfrytëzoni ofertat tona, na kontaktoni që tani, pa humbur kohë.

Kredi për shitblerje

Me anë të ofertave tona jo vetëm që mund të filloni biznes me shitblerje, por ju mund të realizoni projekte dhe qëllime të tjera. Në këtë kontekst janë paraparë ndihma financiare për çdo nevojë që keni, si: të bleni shtëpi, të bleni veturë, të shkoni në pushime, etj. Në këtë drejtim, ofertat tona janë më të mirat dhe ato që na rendisin në rend të parë përball konkurencës janë këto cilësi:

Duke pasur parasysh këto cilësi të shërbimeve tona, atëherë duhet të shpejtoni dhe t’i shfrytëzoni ato. Huazoni një kredi dhe realizoni kështu idetë dhe dëshirat tuaja.

Kërkoni online
contact

Një pyetje? Na kontaktoni!

Këshilltarët tanë janë atje. Ne mund t'ju informojmë.

026 323 11 30 076 412 37 89

Lidhje të dobishme

financement credit hypotheque Banka e Shqiperise credit argent Fustana credit argent Kredi per shitblerje credit naissance Lojra për fëmijë location de boutique Maica credit argent Rroba couverture accident Shqiptaret ne Zvicer amortissement hypothecaire Shtëpi
Prestaflex
Rue de la Banque 4
CP 265 - 1700 Fribourg

© Prestaflex-Service
Impressum

Zgjatja e kredisë është e ndaluar nëse nga ajo shkaktohen detyrime për borxh. (Dispozita ligjore në art. 3 LCD). Shembull: Financimi i 10'000 CHF - Me një normë vjetore të interesit nga 5.90% deri 9.90% rezulton me një total nga CHF 313 deri CHF 520.