Prestaflex - Logo PrestaFlex

Sigurime

Nëse keni nevoj për sigurime ne Zvicër, atëherë na kontaktoni pa humbur kohë. Në shërbimin tuaj kemi ofertat më të mira për sigurime që mund ti gjeni.
Kërkoni online këshilla jo-detyruese
Sigurime
  1. Home
  2. Sigurime

Për çdo nevojë që keni në lidhje me sigurimet na kontaktoni dhe interesohuni, sepse në shërbim të klientëve tanë kemi paraparë mundësi shumë të mira për sigurime. Në paketën tonë të shërbimeve ne ju mundësojmë oferta falas dhe të padetyrueshme, andaj shpejtoni dhe shfrytëzoni këto mundësi që i keni në dispozicionin tuaj. Kompania jonë funksionon në bazë të parimit 'Klientët në rend të parë', që nënkupton se nevojat dhe kërkesat e klientëve tanë janë obligimi ynë. Mos hezitoni dhe bëni një kërkesë për sigurime që tani, pa humbur kohë, sepse kushtet dhe cilësitë janë shumë të mira e të përshtatshme.

Sigurime personale në Zvicër

Nëse keni nevojë për sigurime personale, atëherë na kontaktoni që tani pa humbur kohë, sepse ne jemi ata që ju mundësojmë çdo lloj sigurimi që ju nevojitet. Në shërbimin tuaj jemi në çdo kohë që ju nevojitet dhe me një staf profesional që ju përgjigjet në çdo kohë që dëshironi. Kushtet dhe cilësitë për sigurime te ne janë aq të mira, saqë e radhisin kompaninë tonë të parën përballë konkurrentëve të tjerë. Ndër këto kushte vlen të theksohen:

Shpejtoni dhe shfrytëzoni këto mundësi, bëni një kërkesë për sigurime dhe binduni vetë në shpejtësinë dhe efikasitetin e shërbimeve tona.

Kërkesa, oferta, sigurime!

Në shërbimin e klientëve tanë kompania jonë ka paraparë mundësi të shumta për zgjedhje në kuadër të sigurimeve. Gjithçka që nevojitet është të bëni një kërkesë, e pastaj ne ju bëjmë një ofertë për sigurime, andaj shpejtoni dhe mos ngurroni. Në dispozicionin tuaj kemi oferta për të gjitha llojet e sigurimeve që i dëshironi, duke filluar nga:

Cilësitë dhe karakteristikat e ofertave tona

Karakteristikat, kushtet dhe cilësitë e ofertave tona janë aq të mira dhe të përshtatshme, sa që ju dalin në ndihmë për të gjitha nevojat që keni. Në këtë kontekst ju mund të bëni një kërkesë për sigurime dhe gjithçka do të kryhet brenda një afati shumë të shkurtër kohor. Thjeshtësia dhe efikasiteti i shërbimeve tona janë një ndër elementet kryesore, me të cilat ne promovojmë ofertat tona, andaj shfrytëzoni këto mundësi fantastike dhe mos u brengosni për asgjë. Na kontaktoni në çdo kohë dhe informohuni më tepër për këto mundësi.

Kërkoni online
contact

Një pyetje? Na kontaktoni!

Këshilltarët tanë janë atje. Ne mund t'ju informojmë.

026 323 11 30 076 412 37 89

Lidhje të dobishme

contact Sherbime proposition assurance Sigurime ne Zvicer
Prestaflex
Rue de la Banque 4
CP 265 - 1700 Fribourg

© Prestaflex-Service
Impressum

Zgjatja e kredisë është e ndaluar nëse nga ajo shkaktohen detyrime për borxh. (Dispozita ligjore në art. 3 LCD). Shembull: Financimi i 10'000 CHF - Me një normë vjetore të interesit nga 5.90% deri 9.90% rezulton me një total nga CHF 313 deri CHF 520.